Even voorstellen, wij zijn Paul den Uijl & Lucia Neimann en zijn een kleine Abessijnen Cattery gestart in Nieuwegein. Wij zijn fokkerlid van NLKV en abonnee van SAN.

In 1988 kwam Cloe van de Ravottersgaarde, een wilkleur aby bij ons wonen. Helaas hebben wij maar een paar jaar van haar mogen genieten. Wij wilden toch weer een Abessijn en in 1993  kwam Jenifer van de Knierendel bij ons wonen. Een mooie wildkleur poes. En ook van haar hebben wij na een jaar afscheid moeten nemen.

Begin 2006 kreeg het aby-virus ons weer te pakken. Met als resultaat: in november 2006 kwam Ginger, voluit Jethro’s Prinsess Ginger een mooie wildkleur poesje, bij ons wonen, heerlijk ondeugend. Het aby-virus had ons zo te pakken dat wij een vriendinnetje voor haar zochten en vonden; Azati, voluit BlueBelle’s Azati van de Ravottersgaarde een blauw poesje. En op 19 mei 2007 was het zover toen kwam Azati bij ons wonen. Helaas moesten wij Azati  heel jong laten gaan. Natuurlijk wilden wij ook een eigen kater en uit de combinatie Adina en Sirius kwam Jaïre, een mooie wildkleur kater. Ook hij is nu in de poezenhemel.

Momenteel wonen Ginger, Adina, Amiga, Aqua, Bailey, Lady G en Asante bij ons. Ginger, Adina, Amiga en Lady G zijn wildkleur.  Aqua is ons blauwe poesje, Bailey onze fawny en Asante onze sorrel.  

Éen á twee keer per jaar hebben wij een nestje van onze poezen, waarbij gezondheid en karakter op de eerste plaats komt. Uiteraard worden zowel de poezen  als de kater geënt en getest op verschillende mogelijke ziektes en afwijkingen: FIV/FeLV, PL, PRA, PKdef, PL net als hun toekomstige partner.